Hoewel de wereld even een pas op de plaats lijkt te maken, schijnt de zon deze lente volop! Dat is dan weer goed nieuws voor ons, want de zonnedaken produceren mooi door. Dit is mooi te zien op de voorpagina, maar ook bij de verschillende zonnedaken. Daar is ook te zien wat elk dak op elk moment van de dag opbrengt.

Ondertussen werken wij ook “gewoon” door: zoveel mogelijk op afstand of online. De website is opgefrist, nieuwe daken worden besproken en vastgelegd, nieuwe projecten worden aangezwengeld. Zodra de plannen concreet worden, zullen de details op deze plek bekend worden gemaakt.

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar nieuwe leden, energieafnemers. We produceren namelijk genoeg energie, dus we hebben ruimte voor nieuwe leden. Kent u dus iemand in uw omgeving die u een lagere energierekening gunt? Vertel ze over Duurzaam Bedum.